Szociális Munka Hete 2014.

Kedves Kollégák!

Idén ismét megszervezzük a Szociális Munka Hete rendezvénysorozatát. A programok 2014. november 10-14 között kerülnek megrendezésre.

 Fontos információk az egyes napokkal kapcsolatban:

  • 2014. november 10. Hétfő:

A hetet konferenciával kezdjük, címe: "A Mi Világunk, a Mi Világunk? Szociális Élet? Pálya? Modell?", melynek témája állami, szakmai és civil nézőpontok bemutatása a szociális szakma, pálya létjogosultságával kapcsolatban. Merre tovább? Mi a jelenünk és a jövőnk? Hogyan látjuk mi és mások? - ezekről beszélgetünk szakmatársakkal, állami vezetőkkel, független szakmák képviselőivel.

A konferenciához kapcsolódóan egy kisfilm pályázatot hirdetünk, melynek célja a szociális szakma és a hozzá kapcsolódó területek, a segítő hivatás megismertetése, népszerűsítése, megítélésének javítása. Célunk, hogy a városban működő valamennyi állami, önkormányzati, civil és egyházi segítő szervezet szemszögéből bemutatásra kerüljön, hogyan gondolkodunk/gondolkodtok a saját magunk által választott hivatásunkról. A pályaművek témája: A szociális élet, a segítő hivatás. A pályaművek hosszúsága 1-3 perc. Ezzel kapcsolatban csatoljuk a Pályázati felhívást. A pályázatokat zsűri bírálja, a nyertes művek bemutatásra kerülnek a konferencián, illetve itt történik meg a díjak átadása is.

A konferencia ideje alatt idén is megrendezzük a Civil Börzét  ahol több mint 30 civil szervezet mutatkozik be és ajánlja fel szolgáltatásait számotokra. Célunk a közös munka erősítése.

  • 2014. november 11. Kedd:

Idén is megszervezzük részetekre a Túrák napját melyen kisvonatos kirándulást tervezünk a Bükkbe.

  • 2014. november 12. Szerda:

Mint látjátok 2014-ban is lesz Szociotúra melyre mindenkit szeretettel várunk. Erről bővebben később adunk tájékoztatást.

  • 2014. november 13. Csütörtök:

Délutánra az alábbi programot ajánlunk:

  • A Miskolci Egyetem BTK Szociológiai Intézetének szervezésében a Magyar Tudományos Akadémia székházában "Megújulás és Szociológia" címmel előadásokat hallgathattok a társadalmi integráció témakörében. Bővebben

  • 2014. november 14. Péntek: 

    Pénteken a kihagyhatatlan batyus Záró Party teszi emlékezetessé a hetet.

 Mint látjátok színes, érdekes klasszikus és új elemekkel bővített hét elé nézünk, mely akkor válik teljessé, ha ti is aktív részeseivé váltok a programoknak.

 

Jó szórakozást, kikapcsolódást és feltöltődést kívánunk nektek!

Letöltések:

Konferencia meghívó Programfüzet 2014

 

 

VISSZA